Hitne stomatološke intervencije: +381 (63) 224 363

Njegoševa 65, Beograd, Vračar Pogledaj Lokaciju

Upoznajte Dental M tim doktora

Tim lekara i medicinskog osoblja stomatološke ordinacije Dental M čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz svih obasti stomatologije. Tokom cele godine naš tim lekara Vam stoji na raspolaganju, takođe vikendom i praznicima po pozivu. U slučaju da zbog bolesti ili nepokretnosti niste u mogućnosti da dođete u ordinaciju, naša terenska služba po pozivu dolazi na Vašu kućnu adresu u roku od 24 časa.

Na ovoj stranici možete ukratko upoznati naše stomatologe i stručne konsultante koji svojim predanim radom i dugogodišnjim iskustvom garantuju kvalitet pruženih usluga.

Dr. Miloš Sinadinović

Završio stomatološki fakultet univerziteta u Beogradu 1991. godine. Radi i vodi ordinaciju Dental M već 22 godine u privatnoj praksi. Obavlja stomatološke usluge iz oblasti konzervative i protetike.

Dr. Zoran Popović

Završio stomatološki fakultet univerziteta u Beogradu 1991. godine. Obavlja stomatološke usluge iz oblasti konzervative i protetike. Poseduje 11 godina međunarodnog iskustva.

Dr. Aleksandra Ćalasan-Mihailović

Završila stomatološki fakultet univerziteta u Beogradu 1995. godine. Specijalizaciju stomatološke protetike završila 2002. godine na Vojno-Medicinskoj Akademiji u Beogradu. Poseduje 17 godina radnog staža.

Dr. Predrag Lazović

Završio stomatološki fakultet univerziteta u Beogradu 1991. godine. Specijalizaciju Ortopedija vilice završio 1995. godine u Beogradu. Višegodišnje radno iskustvo predavača u medicinskoj školi na Zvezdari i u radu sa decom.

Zubni Teh. Radmila Jovanović

Nakon završene srednje Zubotehničke škole u Beogradu 1973. godine počinje sa radom na Vojno-Medicinskoj Akademiji. Poseduje bogato radno iskustvo od preko 35 godina rada u zubnoj protetici.

Stručni konsultanti:

Dr. Aleksa Marković

Oralni hirurg, stručni konsultant za implantologiju.

Dr. Dragana Daković

Paradentolog.

Dr. Veroslava Tomić

Oralni hirurg.

+381 (11) 244 03 44


Online zakazivanje stomatoloških pregleda:

Zakažite Pregled