Hitne stomatološke intervencije: +381 (63) 224 363

Njegoševa 65, Beograd, Vračar Pogledaj Lokaciju

Dentalni turizam u Beogradu

Dental M - Dentalni turizam u Beogradu
Dental M - Dentalni turizam u Beogradu
Dental M - Dentalni turizam u Beogradu
Dental M - Dentalni turizam u Beogradu
Dental M - Dentalni turizam u Beogradu

U slučaju da privremeno živite i radite u inostranstvu ili van Beograda a planirate da iskoristite Vaš godišnji odmor za stomatološke radove, lečenje, popravke i izradu protetskih nadoknada, kontaktirajte nas.

Kako bi smo Vam što preciznije odredili terapiju, vreme trajanja i preliminarnu cenu Vašeg rada, potrebno je da nam dostavite putem elektronske pošte Vaš ortopanski snimak (ne stariji od 6 meseci). Takođe veoma značajne informacije koje nam možete dostaviti putem elektronske pošte su akutna i hronična oboljenja i skorašnje intervencije na Vašim zubima u proteklih godinu dana.

Važno je napomenuti da su cene naših stomatoloških usluga, iako po kvalitetu pariraju svetskim standardima, znatno niže u odnosu na cene u inostranstvu. Što se tiče plaćanja, osim gotovinskog, naše stomatološke usluge možete platiti i kreditnim karticama.

Dokumentacija koju je potrebno dostaviti putem elektronske pošte:

  • Ortopanski snimak cele vilice (ne stariji od 6 meseci)
  • Eventualna istorija akutnih i hroničnih oboljenja
  • Vaš komentar i posebni zahtevi u vezi stomatoloških radova

Načini plaćanja:

  • Gotovinsko plaćanje
  • Kreditnim karticama

Ukoliko se odlučite za Stomatološku ordinaciju Dental M, neposredno pre početka stomatoloških radova potrebno je platiti akontaciju koja iznosi 50% cene celokupnog rada. Stomatološka ordinacija Dental M daje garanciju na protetske radove u trajanju od 3 godine.

+381 (11) 244 03 44


Online zakazivanje stomatoloških pregleda:

Zakažite Pregled